Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ďalší kráľovský potomok na ceste. Rodičmi sa stanú Harry a Meghan

.alexandra Minich .svet

Vojvodkyňa Meghan čaká kráľovský prírastok. Správu ráno oznámil Kensingtonský palác. Ôsme pravnúča kráľovnej Alžbety by sa malo narodiť na jar budúceho roka.

Ďalší kráľovský potomok na ceste. Rodičmi sa stanú Harry a Meghan Alastair Grant/AP Photo/SITA Princ Harry a vojvodkyňa Meghan tvoria pár od roku 2016.

o tehotenstve Meghan Markle sa špekulovalo už od májovej kráľovskej svadby. Médiá detailne sledovali každý odev, v ktorom sa vojvodkyňa ukázala na verejnosti. Najnovšiu senzáciu vyvolalo, keď si Meghan pri vystupovaní z lietadla v Austrálii držala pred bruchom dva veľké zakladače na dokumenty. Tentoraz mali pravdu – vojvodkyňa si nimi zakrývala tehotenské brucho.  

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan tehotenstvo oznámili krátko po tom, čo prileteli na austrálske a novozélandské turné. Ich prvý potomok bude siedmym následníkom trónu. 

Ak kráľovná tradíciu nezmení, dieťa titul princ alebo princezná nedostane. 

Ak sa narodí chlapec, mal by získať titul gróf. Pre dievčatá je v kráľovskej rodine zas vyhradený titul lady. Prvý potomok 37-ročnej vojvodkyne a 34-ročného princa sa narodí na jar.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite