Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Počet obetí piatkovej streľby v Moskve sa zvýšil na 93

.tasr .svet

Šéf ruskej Federálnej bezpečnostnej služby (FSB) Alexandr Bortnikov uviedol, že úrady zadržali 11 osôb.

Počet obetí piatkovej streľby v Moskve sa zvýšil na 93 SITA/Investigative Committee of Russia via AP

počet obetí piatkovej hromadnej streľby v koncertnej hale na predmestí Moskvy za zvýšil na najmenej 93. Úrady v tejto spojitosti zadržali 11 osôb, informuje TASR podľa správ agentúr AP a AFP.

Ruský Vyšetrovací výbor (Sledkom) uviedol, že zatiaľ bolo potvrdených 93 úmrtí. Dodal, že tento počet sa ešte pravdepodobne zvýši. Ruské úrady tiež uviedli, že medzi obeťami sú najmenej tri deti.

Šéf ruskej Federálnej bezpečnostnej služby (FSB) Alexandr Bortnikov uviedol, že úrady zadržali 11 osôb, píše AP s odvolaním sa na ruské média. Štyria zo zadržaných sa zúčastnili priamo na útoku.

Videozáznamy zverejnené na sociálnych sieťach zachytávajú ozbrojencov strieľajúcich do civilistov. Strecha budovy sa v sobotu skoro ráno zrútila a hasiči viacero hodín bojovali s požiarom, ktorý počas útoky vypukol, píše AP.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite