Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Putinove vyhlásenia sú ďalším dôkazom jeho skreslenej reality, myslí si Podoľak

.sita .svet

Putin na samite G20 povedal, že vojna na Ukrajine je „tragédia“ a že by sme sa mali zamyslieť nad tým, ako ju ukončiť.

Putinove vyhlásenia sú ďalším dôkazom jeho skreslenej reality, myslí si Podoľak SITA/AP Photo/Efrem Lukatsky Mychajlo Podoľak

poradca ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského Mychajlo Podoľak uviedol, že stredajšie vyhlásenie ruského vodcu Vladimira Putina sú ďalším dôkazom „skreslenia reality“ v podaní šéfa Kremľa. Referuje o tom web news.sky.com.

Putin na samite G20 povedal, že vojna na Ukrajine je „tragédia“ a že by sme sa mali zamyslieť nad tým, ako ju ukončiť. „Vrahovia, ktorí chladnokrvne páchajú premyslený zločin, uprostred toho nerozmýšľajú, ako zločin zastaviť,“ napísal Podoľak na platforme X.

Podoľak tiež povedal, že jediným „vykonateľným riešením“ na ukončenie vojny je okamžité stiahnutie všetkých ruských vojakov z ukrajinského územia. „Potom si môžeme sadnúť, prediskutovať platby, kompenzácie a ďalšie právne dôsledky vojny,“ skonštatoval Podoľak.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite