Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Komentár Petra Zajaca: Matovič proti Matovičovi

.peter Zajac .stĺpčeky .komentár týždňa

Dohoda medzi prezidentkou Zuzanou Čaputovou a predsedom vlády Igorom Matovičom o urovnaní vzťahov v koalícii prajnú verejnosť potešila. Matovič sa ospravedlnil a povedal, že si mal radšej odhryznúť jazyk.

Komentár Petra Zajaca: Matovič proti Matovičovi

nechcel tým na sebe spáchať akt sebapoškodenia, len si zahryznúť do jazyka a prestať hovoriť. Ešte aj ostrieľaný borec Peter Schutz vtedy od samej radosti napísal, že koaličný pokoj zbraní je správny krok. Iste, existujú aj takí, ktorým sa nepáči kritickosť štandardných médií voči Igorovi Matovičovi a vidia za ňou návrat Roberta Fica k moci. Fico sa nevráti. 

Ale ak prežije Peter Pellegrini v zdraví a mimo basy ďalšie vyšetrovania korupčných káuz, môže po najbližších voľbách nahradiť v súčasnej koalícii Matoviča, ba aj Kollára napriek tomu, že je Ficovým klonom. Slovenská nepamäť je nekonečná.   Už na druhý deň však dohoda Čaputová & Matovič neplatila.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite