Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pohľad Karolíny Farskej: Toxické divadlo

.karolína Farská .stĺpčeky .pohľad Karolíny Farskej

Boris Kollár opäť raz predviedol celoštátne divadlo; pre jeho vlastné ciele mu to ide čoraz šikovnejšie, krajina medzitým chradne. To, čo sa stalo minulý utorok v Národnej rade, je jednoducho hanba a ďalšia, hoci nevyžiadaná, ale iste predpokladaná revízia toho, aké dva tábory zmeny sme si zvolili.

Pohľad Karolíny Farskej: Toxické divadlo Branislav Bibel/SITA 7. júl 2020 Bratislava: Predseda NR SR Boris Kollár počas schôdze, na ktorej navrhol vlastné odvolanie.

boris Kollár vydiera koaličných partnerov odchodom z vlády, aj keď je nanajvýš zrejmé, že by neboli ochotní sa vzdať ministerstiev alebo SIS-ky; Kollár predseda či nepredseda.

Počas jeho ostatného vystúpenia v parlamente chrlil takmer výhradne urážky a oduté pokrytecké reči. Okrem zvýšenia tlaku, ktorý jeho slová mohli vyvolať, sa človeku pred očami vynárali spomienky na Pavla Pašku či ostatných jemu podobných. Nemala som iné očakávania, takýto jednoducho je ,iba Boris’.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite