Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Karolína Farská: Na mnohé sme až prirýchlo zabudli

.karolína Farská .stĺpčeky ..pohľad Karolíny Farskej

Pandémia je u nás, zdá sa, na ústupe, stále však žijeme šialenú dobu. Po parlamentných voľbách som si plánovala čas oddychu, tak ako všetci som, samozrejme, ani ja nečakala, že to bude vo forme izolácie a karantény. Doba nebola milá k nikomu, neprešlo ani sto dní od volieb a budúcnosť mnohých strán pôsobí veľmi neisto. Mne sa zároveň zdá, že sme na mnohé až prirýchlo zabudli.

Karolína Farská: Na mnohé sme až prirýchlo zabudli BORIS NÉMETH

v posledných dňoch aj z mojej bubliny čoraz častejšie započujem, že by bolo vhodné, aby Peter Pellegrini založil vlastnú stranu a vytvoril „lepšiu“ platformu pre voličov Smeru. Je sympatickejší, ľudskejší a má čo ponúknuť. Asi som zaspala dobu, no úprimne: netuším, kedy sme ho pasovali za akéhosi držiteľa sociálnej demokracie na Slovensku. Nejdem sa miešať do ich vnútrostraníckeho boja, to nech si vyriešia sami, aj keď je zrejmé, že pre prežite chobotnice už Fico nemá čo ponúknuť. 

Nezabúdajme však, s kým pravdepodobne chce Pellegrini nový projekt zakladať.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite