Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Komentár Petra Zajaca: Vrecisti

.peter Zajac .stĺpčeky .komentár týždňa

Povzdychol si Miroslav Kollár: Čo by som dal za to, keby sa k nám premiér správal ako k Sulíkovi. Poslancovi Za ľudí rozumiem. Bol by rád, keby Igor Matovič nebol voči jeho strane veľkopansky nevšímavý.

Komentár Petra Zajaca: Vrecisti NATÁLIA LOŽEKOVÁ / NATALIALOZEKOVA.SK

ale Miroslav Kollár by sa mal opýtať Richarda Sulíka. Ten by si možno povzdychol a povedal mu, čo by dal za to, keby sa voči nemu správal Igor Matovič ako voči Borisovi Kollárovi, a nie ako k sluhovi. Nech si totiž Richard Sulík navráva čo chce, tak sa voči nemu Igor Matovič správa. Ale to možno len preto, že si myslí – na hrubé Sulíkovo vrece hrubú Matovičovu záplatu.

Na hrubé vrece hrubú záplatu je obľúbené heslo posledných dní. Počul som ho z autorizovaných úst najmenej trikrát. Raz dokonca v sofistikovanej podobe od Eduarda Hegera. Veľmi „čitateľný a úprimný“ štýl Igora Matoviča ho nijako neprekvapil, mňa však štýl ministra financií veru prekvapil. Je to prosté – koho chlieb ješ, toho pieseň spievaš: „Povedzme si na rovinu, že politika sa dnes robí inak, ako sa robila pred desiatimi a dvadsiatimi rokmi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite