Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nie je to také zlé

.hermana Jaroslava Matláková .stĺpčeky .srdcom sestry Hermany

Stále v karanténe. Napriek tomu si hovorím, že to nie je také zlé. Čítam Annu Frankovú a hovorím si že to bol omnoho menší priestor a fakt šlo o život. Aj tá strava nebola neviem čo. To znamená, že mne je stále veľmi dobre.

Nie je to také zlé Natália Ložeková / natalialozekova.sk

a keď je človeku  dobre, môže tvoriť, písať, kresliť. Jednoducho vymýšľať veci, na ktoré inokedy nemá čas alebo sa im nevenuje. Mám obľúbenú vetu – Toto sa mi tak páči, to budem robiť na dôchodku! No a teraz už je takmer ten čas. Vek na to, samozrejme, nemám, ale mám čas a ešte aj veľa síl, aby som zvládla veci, ktoré by som inokedy nerobila.

V prvom rade si čítam Písmo. Jasné, to aj inokedy robím každý deň. Ale teraz mám na to viac času. Pozriem si slovenský preklad, český preklad. Podčiarknem si, čo sa mi viac páči v slovenskom, čo v českom vydaní. Medzitým si kreslím do svojej Biblie a podčiarkujem farebnými farbičkami. Obohacuje ma to. Zrazu si viac pamätám a ide to viac do krvi.

Krátko pred sviatkami sa rozprávame so sestrami, čo urobiť pre susedov. Sme na ulici, ktorá vedie k nemocnici.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite