Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V triede sestry Hermany: Dôvera a odvaha

.hermana Jaroslava Matláková .stĺpčeky .v triede sestry Hermany

V poslednom stĺpčeku som sľúbila, že napíšem o Dni literárnych postáv, ktorý sme mali na záver mesiaca kníh. Bola to veľmi vydarená akcia. Od sponzorov sme mali knihy a sladkosti.

V triede sestry Hermany: Dôvera a odvaha ILUSTRÁCIA NATÁLIA LOŽEKOVÁ/NATALIALOZEKOVA.SK

najlepšie sa, samozrejme, pripravila prima. Lebo najmladšie deti berú každú akciu ako najdôležitejšiu vec na svete. A tak sa v triede stretli Hermiona s Červenou Čiapočkou, Oliver Twist so Sherlockom Holmesom, Pilot z Malého princa  s Klobučníkom. A tak sa z 500 študentov asi stovka zapojila. 

Stretli sa rôzne postavy, urobili sa fotky a ak niekto nepoznal postavu, tak sa opýtal, z ktorej je knihy a o čom tá kniha bola. A ešte jedna vec. Budúci rok to robíme zas ako samozrejmosť. Lebo akcia, ktorá si získa srdcia študentov, si zaslúži opakovanie.

„Lebo o tom je škola. Učiť viac hodnotám než vedomostiam.“

A potom sme tu mali ešte jednu veľkú akciu. Benefičný koncert! Poviete si, že to už robí každá škola, všetci chcú peniaze. Nuž, opäť vedľa! Naši študenti si totiž na začiatku školského roka v rámci dobrovoľníctva vyberú jeden projekt, ktorý chcú podporiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite