Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

V triede sestry Hermany: Polrok

.hermana Jaroslava Matláková .stĺpčeky .v triede sestry Hermany

Prvý polrok je za nami. To je príležitosť na rekapituláciu. Čo všetko sme spoločne prežili? Teambuilding, dve duchovné obnovy, jesenné prázdniny, niekoľko milých spomienkových dní, a potom pár desiatok obyčajných všedných dní.

V triede sestry Hermany: Polrok Natália Ložeková / natalialozekova.sk

no všedné od sviatočného sa môže od seba len sotva odlúčiť. Jedno s druhým súvisí. A zase sme o kúsok vyrástli. Verím, že najmä v láske. Lebo vedomosti…

Vedomosti sú dôležité, no niekedy je vzájomnosť viac než vedomosti. Od pondelka vediem mentoring pre moju triedu. S každým strávim pätnásť minút a budeme hodnotiť polrok a svoje ciele, ktoré sme si dali na začiatku. Mali by sme byť niekde v polovici cesty. Prezerám si zápisky z mojich prvých mentoringov – čo bolo pre nich dôležité, kde sa videli o pár mesiacov, kde by sa chceli dostať a čo by chceli dosiahnuť? Niektoré ciele sa nepodarilo splniť, iné sny sa stali skutočnosťou. Teraz budem len viac počúvať a menej hodnotiť. Lebo dokázali veľa.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite