Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Teším sa, keď sa nám v dedine podarí nakaziť ďalších

.vladimír Ledecký .stĺpčeky .svet hrhovského starostu

„Chceš vo vašej dedine Tour Petra Sagana? Spýtal sa ma miestny predstaviteľ cyklistického klubu. Povedal som: jasné, že chcem.

Teším sa, keď sa nám v dedine podarí nakaziť ďalších Natália Ložeková / natalialozekova.sk

je skvelé, keď vám ľudia ponúkajú príležitosti. Znelo to na prvé počutie príliš lákavo a jednoducho. Povedal mi: „Príde mládežnícky tréner Petra Sagana, dohodni sa s ním. Máte skvelé prostredie na túto akciu.“ Slovo dalo slovo a o pár dni sme sa stretli, dohodli a naplánovali. Bolo rozhodnuté. Zorganizujeme v našej dedinke Detskú tour Petra Sagana. Akcia je už pár dní úspešne za nami. Pol roka plánovania, týždeň príprav, jeden celý deň preteky so stovkami pretekárov a pár tisíc účastníkov. Často dostávam otázku: z čoho to financujeme? Kto mi to vybavil? Prečo práve vo vašej dedine? Vzbudzuje to pochybnosti. „No isto, len tak ti to niekto ponúkol?!  Len tak, Tour Petra Sagana v Nitre, Žiline, Považskej Bystrici, Kežmarku, v Trnave a v Spišskom Hrhove. Určite! Tam niekde musí byť pes zakopaný.“ 

Tak vám to tajomstvo prezradím. Celé tajomstvo je v chuti a následne hľadaní spôsobu, ako sa to dá. Organizátor pretekov nám sľúbil veľkú šou so všetkým, čo k tomu patrí.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite