Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

V triede sestry Hermany: Narodeniny

.hermana Jaroslava Matláková .stĺpčeky .v triede sestry Hermany

Tak ako deťom, aj učiteľom sa stáva, že majú sviatok. A mala som ho aj ja. Deň predtým som si povedala, že to bude blázinec. Čakalo ma veľa práce v škole a vedela som, že sa len tak nezastavím.

V triede sestry Hermany: Narodeniny Natália Ložeková / natalialozekova.sk

telefonáty príbuzných sa dajú odhadnúť po toľkých rokoch takmer na minútu. Zväčša sa križujú v rovnakom čase.

Ráno som sa naozaj potešila, že na novom mieste o mojom sviatku takmer nik nevie. Bola som spokojná. Nástup v práci bol už ráno o siedmej, čo pre mňa znamená niečo po šiestej odchádzať z domu. Celý denný program sa mi posunul o hodinu skôr. Vravela som si, že to bude ťažké. Dokonca sa mi počas cestovania spojmi ani nechcelo čítať knižku. A to mám rozčítanú starú klasiku – Ivanhoe. Dobre sa to číta v autobuse. Ešte v polospánku, či skôr v polobdelom stave som cestovala a snažila sa sústrediť na povinnosti.

V škole bolo fajn. Urobila som, čo som mala urobiť, bez zbytočných stresov som zvládla zadanú úlohu a ešte som stihla opraviť aj testy. Vtedy som začula, ako ma niekto zháňa pred zborovňou, ale venovala som sa oprave, lebo to už bolo načase dokončiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite