Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V triede sestry Hermany: Študenti v Bratislave

.sestra Hermana .stĺpčeky

Moji kolegovia a študenti z našej školy boli minulý týždeň na návšteve Bratislavy. Museli ráno vstávať pred treťou, aby nastúpili na vlak, prešli takmer celú republiku z Košíc do Bratislavy. A to len tak? Šesť dní pred maturitou?

V triede sestry Hermany: Študenti v Bratislave Natália Ložeková / natalialozekova.sk

nuž, len tak to nebolo. Už dlho sme uvažovali, že im ukážeme, ako funguje komunikácia s médiami alebo ako pracujú politici. Keď sa to už konečne podarilo, začalo to v našej krajine vrieť. A čo teraz? Všetko bolo dohodnuté a ešte pár hodín pred odchodom vlaku sa dohadovali nejaké drobnosti.

Ostala som v Košiciach ako taký dozor zo zálohy. Všetky čísla v mobile, všetky kontakty som ponúkla ako rýchlu voľbu. Veď, keby niečo. A tak už len sledujem meškanie vlaku, s ostatnými kolegami a študentmi kontrolujeme, kde sa práve nachádzajú, koho stretli. Postupne začínajú chodiť selfies – tu s prezidentom, tam s poslancom v Národnej rade, a tu zas so známym novinárom. Po ceste späť už len telefonujú, posielajú správy, čo všetko zažili, koho stretli.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite