Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Priama reč Lucie Piussi

.lucia Piussi .stĺpčeky .priama reč Lucie Piussi

Zlý prezident je ako štvavý vysielač. Vidíme to na Zemanovi. Na obed predniesol víťazný prejav plný škodoradostnej zášti, v ktorom urazil novinárov a pražskej kaviarni odkázal, aby doslova „držala hubu“ a už o pár hodín na to schytal od zemanovskej samozvanej ochranky bitku novinár.

Priama reč Lucie Piussi Natália Ložeková / natalialozekova.sk

dobrý prezident je ako dobré rádio. Nemusí sa vám páčiť všetko, čo hrá, ale pod istú hranicu vkusu nikdy neklesne. O tom, že ľudia sa dokážu naučiť počúvať kvalitnú hudbu, niet pochýb. 

Problém je ten, že im masovo tú šancu nikto nedáva. Ak je národ odchovaný na „sračkách“, nič iné ako „sračky“ počúvať nebude. Naša prezidentská voľba sa preto rovná zázraku. Mať za prezidenta Kisku, ktorý sa snaží zjednocovať, a nie rozoštvávať, je podobné, ako keby nám na benzínových pumpách hral Perfect day od Lou Reeda namiesto Diskohrátok Michala Davida. O tom, že by si čoskoro každý brigádnik, čo tam umýva sklá, klopkal do rytmu, vôbec nepochybujte. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite