Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Dobré veci treba robiť len tak

.vladimír Ledecký .stĺpčeky .svet hrhovského starostu

Dnes napíšem nesúvislý text. Nemá ani hlavu, ani pätu. Len tak som spísal, čo týždeň dal a čo vzal. Nečítajte, mohol by vás nudiť. Dobre vám radím.

Dobré veci treba robiť len tak ILUSTRÁCIA NATÁLIA LOŽEKOVÁ/NATALIALOZEKOVA.SK

vrhnite sa radšej na to, čo dáva zmysel, Plus sedmičku napríklad. Budete ľutovať. Ja som vám to vravel. Ja som vám to dal dokonca písomne. Tí z vás, pre ktorých varovanie nebolo dostatočné, si to, pre mňa za mňa, čítajte. Je to však bez happy endu.

Autom som si to namieril do Trenčína na TED-ex. Na benzínke som stretol primátora Svidníka. Popíjal kávu. Ak ho nepoznáte, predstavte si najslušnejšieho človeka na svete, čo sa každému pozdraví, ak treba ospravedlní, poprosí, požiada. Úctivosť mu bola daná ako najdôležitejšia vlastnosť na svete. Sudičky, rovno šup  do vienka. Tu máš úctivosť, slušnosť a ži! Jeho prejav je taký obdivuhodný, až mu ho začnete závidieť. Keď zistí, že ste tam s manželkou, môžete rovno zapnúť kameru a natočiť. A hodiť na youtube: „Ako oslniť kamarátovu ženu na prvý dojem.“ Dostal som lekciu. Tak sa to robí, Vladku.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite