Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Priama reč Lucie Piussi

.lucia Piussi .stĺpčeky .priama reč Lucie Piussi

Už od januára sa teším na tento stĺpček. Ide o môj nový športový objav – kolobežku. Nie, nemyslím takú tú malú, šikovnú vec, ktorou sa poprepletáte pomedzi autá cestou do roboty.

Priama reč Lucie Piussi Natália Ložeková / natalialozekova.sk

myslím skutočnú športovú kolobežku, rýchlostnú, najlepšie hliníkovú, ktorou letíte vzduchom, takú tú veľkú vec s  obrovskými kolesami, z ktorej sa tešia športoví lekári, pretože nezaťažuje kĺby a posilňuje svaly okolo chrbtice. Sľubujú: Po dvesto absolvovaných kilometroch by ste mali mať všetky tie malé svalíky, ktoré zanedbávame sedavým životom, dokonale zocelené. Po polroku pravidelných večerných jázd na športovej kolobežke si ju neviem vynachváliť. 

Prvýkrát som ju uzrela z okna minibusu cestou na koncert kdesi v Česku. Tam je športová kolobežka hit. Dodnes je mi záhadou, prečo u nás tieto krásne kostry na cyklotrasách veľmi nevidieť. Ďalšia inšpirácia bol môj kamarát Rafo, františkánsky mních.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite