Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mal som inšpiratívny speech

.vladimír Ledecký .stĺpčeky .svet hrhovského starostu

Akoby sa roztrhlo vrece s rôznymi zážitkovými a inak obohacujúcimi konferenciami. Happy konferencia, konferencia o šťastí v práci. TEDx konferencia, ktorá dorazila aj do miest východného Slovenska.

Mal som inšpiratívny speech Natália Ložeková / natalialozekova.sk

na môj vkus si pričasto spomenú na mňa a neodbytne chcú porozprávať o našej obci a zážitkoch, ale aj o vážnej práci v samospráve. Minulý štvrtok som absolvoval akciu v jednej veľkej finančnej inštitúcii. Mal som tam speech, ako sa u nás na dedine hovorí. Akcia sa volala inšpiratívny večer. Začali hneď po obede, večer tam už nikoho nebolo. Nepodávali žiadny alkohol. Mali tam karikaturistu a ten kreslil odušu, aby zvládol tie rady, čo pri ňom celý čas stáli. Osobne som dal desiatky selfie a napriek tomu som sa s nikým nespriatelil. To u nás na dedine inšpiratívny večer vyzerá úplne, ale úplne inak. 

Začíname za súmraku a komu dobre sadne, pokračuje až do svitania. Piješ s každým a každý je tvoj kamarát. Ráno bledý a zmaľovaný aj bez karikaturistu. Tí, čo sa poddali prírode, majú tváre otlačené ako od Picassa. Zakaždým originál. Platí embargo na fotenie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite