Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Český týždeň Tomáša Němečka

.tomáš Němeček .stĺpčeky .český týždeň Tomáša Němečka

Máme takú historku. Juhomoravskí policajti dostali superrýchle auto BMW i8 (z nuly na stovku za 4,4 sekundy, cena 130-tisíc eur). Po troch týždňoch nabúrali. Viezli chlapíka z prezidentskej kancelárie.

Český týždeň Tomáša Němečka Natália Ložeková / natalialozekova.sk

z policajtov ten príbeh liezol ako z chlpatej deky a ani teraz ho ešte nemáme kompletný. Nehoda sa stala minulý pondelok okolo 22. hodiny, keď auto, ktoré mierilo z centra Brna na diaľnicu D2, zišlo do potoka. Dopravného policajta, ktorý bol špeciálne preškolený na riadenie, postihla mozgová príhoda; v čase uzávierky bol v umelom spánku. Lenže novinári zistili, že v aute sa s ním viezol zástupca prezidentovho protokolára Vladimír Kruliš (má zlomené dva stavce). To nie je neznáma myš, ale plejboj, ktorý v roku 2013 pár mesiacov chodil s prezidentovou dcérou, a teda je medzi dvoranmi Miloša Zemana čímsi ako u Donalda Trumpa jeho zať Jared Kushner. Čo v tom aute robil?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite