Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Priama reč Lucie Piussi

.lucia Piussi .stĺpčeky .priama reč Lucie Piussi

„Už sa cítim ako v stredu,“ vyhlási môj muž, len čo sa usadíme v kupé. Otočím sa na sestru a zaspievam: „Už v pondelok sa cítiš ako v stredu! To sú Princovia, Leďova kapela.“ Sestra sa zarehoce.

Priama reč Lucie Piussi Natália Ložeková / natalialozekova.sk

my, odvekí nepriatelia rodinných dovoleniek, cestujeme s deťmi do Vysokých Tatier. Tak. Sestrin divoký Petríček ihneď uteká do uličky stláčať zelené svetielko na otváranie dverí. Náš mudrlant Ferko ako zmyslov zbavený beží za ním. Obaja majú tri a pol roka. Ešteže náš polročný cigi je to najusmievavejšie a najpokojnejšie dieťa pod slnkom a všetko trpezlivo znáša.

Sestra, ktorá podstúpila pre svoje filmové dokumenty takmer kaskadérske kúsky, tvrdí, že to úplne najťažšie a najnáročnejšie povolanie je materská dovolenka. Deti potrebujú podnety a na to sú dobré pobyty v neznámom prostredí. Ferko si privrie v uličke hlavu do dverí. Rev a plač. Na čele má dve červené ryhy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite