Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.pravidelná dávka: Avatarský environmentalizmus

.jakub Betinský .stĺpčeky .spoločnosť

Prišiel na psa mráz. Samozrejme, našim psom sa okrem dysplázie bedrových kĺbov (DBK) darí výborne, ale konečne sme si včera pozreli druhé a dlhé pokračovanie Avatara.

.pravidelná dávka: Avatarský environmentalizmus

musím sa priznať, že pozretie prvej časti bolo do významnej miery inštrumentálne vo veci upevnenia môjho envirosvedomia. Dokonca keď konfrontujem zvieratá na našej farme s konečnosťou ich bytia, rovnako ako Jake Sally im poďakujem a s pokorou facilitujem ich zjednotenie s našou lokálnou Eywou.

Vodné pokračovanie príbehu so mnou takýmto spôsobom vôbec nerezonovalo. Aj keď veľa scén išlo doslova do hlbiny, celý príbeh frustrujúcim spôsobom plával po povrchu. Dôvtipne to glosoval človek s citom pre dobrý film, parafrázujem: Škoda, že sa im do tých troch hodín nezmestil aspoň jeden dobrý dialóg, už aj Ľadové kráľovstvo (Elsa, Anna, Olaf and company) vie lepšie pracovať so smrťou a spraviť z nej jeden zo zmysluplniacich prvkov príbehu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite