Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Petra Vlhová skončila druhá v obrovskom slalome

.sita .šport

Celkovo si Petra Vlhová pripísala 49. pódiové umiestnenie v pretekoch SP v kariére a šestnástykrát sa dostala na druhé miesto.

Petra Vlhová skončila druhá v obrovskom slalome TASR/Martin Baumann Na snímke slovenská lyžiarka Pera Vlhová v cieli po druhom kole obrovského slalomu Setového pohára žien v alpskom lyžovaní v rakúskom Lienzi v utorok 28. decembra 2021.

slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová skončila na druhom mieste v obrovskom slalome v rakúskom Lienzi a naďalej platí, že v tomto tirolskom zimnom stredisku dosiaľ nikdy nezvíťazila. Na druhej strane dosiahla 26-ročná ambiciózna Slovenka najlepší výsledok v obrovskom slalome v aktuálnej sezóne. V utorok ju zdolala len špecialistka - Francúzka Tessa Worleyová. Dvojnásobná majsterka sveta v tejto disciplíne bola v súčte oboch kôl rýchlejšia o 30 stotín sekundy. Tretia skončila s mankom 38 stotín sekundy Švédka Sara Hectorová, víťazka predchádzajúceho "obráku" vo francúzskom Courcheveli.

„Teším sa z toho, ako to dopadlo. V druhej jazde som viac riskovala ako v prvej a vyplatilo sa to. S druhým kolom som veľmi spokojná. Už teraz sa teším na zajtrajší slalom, je to moja obľúbená disciplína,“ uviedla Petra Vlhová na webe laola1.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite