Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Z denníka slovenského futbalového fanúšika

.dávid Jackanič .šport

Som sklamaný. Boli sme lepší ako Wales a aj tak sme nevyhrali. Ak chceme postúpiť, zase len budeme musieť čakať na pomoc od iných. Teraz zrejme od našich susedov Maďarov.

Z denníka slovenského futbalového fanúšika SITA/Ivan Kopčáni

už keď som sa ráno zobudil, nemal som dobré predtuchy. Všade som čítal, že ide o zápas roka. Ale to písali aj o zápase s Chorvátskom. Božechráň, aby z toho bol taký výprask ako pred mesiacom proti vicemajstrom sveta, pomyslel som si. Vtedy sme nič nehrali a výsledok 0:4 bol podľa mňa ešte milosrdný. 

Z pochmúrnych myšlienok ma nedostalo ani pomyslenie na základnú zostavu, ktorú tréner Hapal pošle na ihrisko. Kto bude hrať namiesto Vavra? Gyömbér rok v reprezentácii nehral, ostatní chlapci sú mladí a neskúsení. Hlavne aby nehral ten Kucka! Veď sme ho naposledy v Trnave poriadne vypískali, a to mal šťastie, že sme svoju frustráciu z jeho katastrofálneho výkonu nemohli vyjadriť aj ináč ako slovne. Najviac ma však vyrušovala predstava o tom, kto bude hrať na hrote útoku. Boženík bol v Maďarsku výborný, ale je stále mladý a v Žiline sa mu tento rok tiež bohvieako nedarí. Ale nikoho iného tam nemáme, pomyslel som si.

SITA/Ivan Kopčáni

Tešil som sa ale na trénera hostí Giggsa, je to legenda, ktorú si pamätám z dávnych čias. Miloval som jeho hru, po trávniku sa akoby vznášal pri tom svojom ladnom pohybe. Našťastie dnes nebude môcť hrať, ale aj ako tréner má podľa mňa veľkú budúcnosť. No najviac som sa aj tak tešil na Garetha Bala. Je to pán hráč, aj keď má v Reale Madrid problémy. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite