Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Slovan zdolal PAOK Solún gólom nedávno nenávideného hráča

.dávid Jackanič .šport

Slovan Bratislava vstúpil do play-off Európskej ligy víťazne, keď zdolal úradujuceho gréckeho majstra PAOK Solún 1:0 gólom z nadstaveného času. Odvety sa hrá o týždeň v Grécku.

Slovan zdolal PAOK Solún gólom nedávno nenávideného hráča SITA/Branislav Bibel Slovanu to vo štvrtok vyšlo. Grécky klub zdolal 1:0.

bratislavský Slovan nezažil takú početnú divácku návštevu od otvorenia štadióna v marci tohto roka, keď sa po dlhých rokoch vrátil na Tehelné pole. 

Zápas bol označený ako rizikový, pretože už pár dní pred zápasom bolo jasné, že hosťujúci sektor bude do posledného miesta zaplnenými horkokrvnými gréckymi fanúšikmi. Na tribúnach však bol pokoj - fanúšikov hostí totiž polícia ešte pred úvodom zápasu po neprístojnostiach vykázala zo štadióna...

PAOK Solún pricestoval na Slovensko po tom, čo v 3. predkole Ligy majstrov nestačil na minuloročného semifinalistu tejto súťaže Ajax Amsterdam. Po tom, čo ruský miliardár gréckeho pôvodu Ivan Savvidis pred siedmimi rokmi zachránil klub pred bankrotom, sa v minulej sezóne Solúnu podarilo získať titul v domácej súťaži. Po 34 rokoch, bez jedinej prehry v celom ročníku.

so zbraňou na ihrisko

Savvidis vyplatil všetky dlhy a klubu zo Solúna vrátil zašlú slávu. Stihol sa však presláviť aj inak. Minulý rok v jednom zo zápasov gréckej ligy vtrhol na ihrisko po tom, čo PAOK nebol uznaný gól. Už samotný fakt, že Savvidis vstúpil na hraciu plochu, bol za hranou. On tam navyše vstúpil s pištoľou za opaskom. Tie zábery vtedy obleteli svet. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite