Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Záchytné parkoviská aj fanzóny. Bratislava a Košice finišujú prípravy na Majstrovstvá sveta v hokeji

.matúš Baňovič .šport

Podľa organizátorov by malo na hokejový šampionát prísť až pol milióna návštevníkov. Mestá sa pripravili aj záchytnými parkoviskami. V Bratislave budú štyri, v Košiciach sedem.

Záchytné parkoviská aj fanzóny. Bratislava a Košice finišujú prípravy na Majstrovstvá sveta v hokeji Ľubomíra Ivanková/SITA Zľava: Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Martin Kohút a primátor mesta Bratislava Matúš Vallo.

samosprávy oboch miest v spolupráci s organizačným výborom prijali viacero opatrení, ktoré majú zabrániť zahusteniu osobnej dopravy v okolí štadiónov a v centrách. Na hlavných prístupových trasách do hlavného mesta navrhli lokality, na ktorých budú zriadené záchytné parkoviská pre návštevníkov. V Bratislave budú na Tyršovom nábreží, v okolí bývalého futbalového štadióna v Dúbravke, na Zlatých Pieskoch a na Technickej ulici. 

Košice v spolupráci s obchodnými centrami a podnikateľmi na území mesta zriadili na príjazdoch z Prešova, Rožňavy a Milhosti sedem záchytných parkovísk, šesť bezplatných a jedno súkromné platené parkovisko s kapacitou 1 300 miest. 

Zo zastávok MHD v blízkosti záchytných parkovísk a oboch arén budú posilnené linky mestskej hromadnej dopravy. Všetci návštevníci, ktorí sa preukážu vstupenkou na konkrétny zápas Majstrovstiev sveta budú mať v deň jeho konania verejnú dopravu zadarmo.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite