Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Červený týždeň Christiána Herca

.peter Bzdúch .šport

Mládežnícky reprezentant dostal za šesť dní v 2 zápasoch 2 červené karty a jeho tímy prehrali oba zápasy o 2 góly.

Červený týždeň Christiána Herca Martin Medňanský/SITA Christián Herc z FC DAC 1904 Dunajská Streda počas zápasu 2. kola nadstavbovej časti futbalovej Fortuna ligy 2018/2019 v skupine o titul medzi ŠK Slovan Bratislava - FK DAC 1904 Dunajská Streda.

posledný marcový týždeň si do vitríny futbalových úspechov náš mládežnícky reprezentant Christián Herc určite nedá. Naopak. Nitriansky odchovanec a kmeňový hráč anglického Wolverhampton Wanderers FC, ktorý je na hosťovaní v DAC, dvakrát oslabil svoje mužstvo, ktoré najprv v medzištátnom priateľskom zápase dohrávalo 30 minút o desiatich a vo Fortuna ligovom zápase dokonca vyše 60 minút. Handicap sa musel prejaviť.

V prvom prípade proti slovenskej reprezentácii U21 stáli mladí Nóri pripravujúci sa na majstrovstvá sveta U20. Zohratý škandinávsky tím, ktorý postupom na šampionát potvrdil svoju kvalitu. Naši mladíci o desiatich veľa šancí nemali.

V druhom prípade išlo o rozbehnutý ŠK Slovan, na Tehelnom poli, pred vyše 14 000 divákmi. Napriek heroickému výkonu spoluhráčov to nestačilo na favorita. 60 minút im chýbal šikovný stredopoliar... Dokázali ešte vyrovnať, ale v závere, pod tlakom, museli prísť chyby. Tréner Ševela mal šťastnú ruku a striedaním Mohu a Ljubičiča poslal na ihrisko rozdielových hráčov. Dejan Dražič strelil dôležitý druhý gól po svojom

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite