Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.športovec víkendu: Najväčší odborník na anglický futbal býva na opačnom konci sveta

.filip Olšovský .šport

Kto si myslí, že v poslednom kole anglickej ligy sa už o nič veľké nehralo, ani nevie, ako sa mýli. A asi ešte nepočul o Fantasy Premier League.

.športovec víkendu: Najväčší odborník na anglický futbal býva na opačnom konci sveta Fantasy Premier League/facebook Mohamed Salah zaznamenal v 38 zápasoch Premiere League 32 gólov.

pred posledným kolom bol Yusuf Sheikh na šiestom mieste. Lige dlho dominoval Ind Bharat Dhody so svojím tímom Boom Xhaka Laca. No Yusuf si na úplny záver sezóny odložil dôležitého žolíka. A aj vďaka nemu sa stal šampiónom Fantasy Premier League v sezóne 2017/2018.

O čom je reč? O fenoméne takzvaných fantasy líg, z roka na rok silnejšom, online hier, v ktorej si človek podľa vopred určeného kľúča vyskladá svoj ideálny tím v danej súťaži (anglická futbalová liga, americký futbal, basketbal…) a potom hráčom so svojho tímu drží palce v reálnych zápasoch naozajstných súťaží.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite