Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.športovec víkendu: Tancuj ako futbalista

.filip Olšovský .šport

Všimli ste si, že sa tí futbalisti v poslednom čase po góloch vrtia trochu inak? Vykopávajú do strán nohami, kmitajú rukami alebo sa hádžu o zem. Na svedomí to má počítačová hra, ktorej podľahli aj tie najväčšie futbalové hviezdy.

.športovec víkendu: Tancuj ako futbalista Matt Dunham/AP Photo Antoine Griezmann preskakuje hráča Arsenalu, Shkodrana Mustafiho, počas semifinálového zápasu Európskej ligy.

londýnsky Arsenal hral takmer celý semifinálový zápas Európskej ligy proti Atleticu Madrid v početnej výhode. Už v desiatej minúte sa totiž nechal vylúčiť madridský obranca Sime Vrsaljko. Napriek tomu strelil Arsenal iba jeden gól a v závere stretnutia aj inkasoval. Paradoxom je, že viac než o samotnom vyrovnávajúcom góle sa po zápase hovorilo o oslavnom tanci madridského strelca. Antoine Griezmann predviedol čosi, čo väčšina sveta nepochopila – zato ten zvyšok sa držal za hlavu, ako si také niečo mohol dovoliť.

„Na sociálnych sieťach sa hraním Battle Royale chvália ďalší a ďalší futbalisti a z hry sa stáva najlepší zdroj gólových osláv.“

Po tom, ako Griezmann skóroval, postavil sa čelom k fanúšikom Atletica, prstami na pravej ruke znázornil písmeno L, ruku si dal na tvár, druhú kamsi do rozkroku a nohami začal vykopávať do strán.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite