Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.športovec víkendu: Sagana porazil expert na dlažbové kocky

.filip Olšovský .šport

Nemôže byť každý víkend pre našich športovcov taký podarený, ako ten minulý. Cez víkend to v márnom súboji s Holanďanom Nikim Terpstrom zistil aj Peter Sagan.

.športovec víkendu: Sagana porazil expert na dlažbové kocky Geert Vanden Wijngaert/AP/SITA 1. apríl 2018 Oudenaarde, Belgicko: Niki Terpstra prichádza do cieľa ako víťaz cyklistických pretekov Okolo Flámska.

minulý rok  mal poriadne smolný. Preteky Paríž-Roubaix nedokončil a spadol. Nie vlastnou vinou – spoločnosť Specialized mu omylom poslala zlý bicykel, ktorý nebol uspôsobený na podmienky najslávnejšieho cyklistického monumentu. Ešte predtým ho po klasike Gent–Wevelgem v médiách kritizoval Peter Sagan. Vraj v pelotóne skúšal lacné triky a odmietal s ostatnými jazdcami spolupracovať v naháňačke sa víťazom. 

Lenže to bol minulý rok. Ten aktuálny je pre Nikiho Terpstru už teraz úspešnejší. Najprv vyhral dve klasiky, Le Samyn a E3 Harelbeke. A uplynulú nedeľu pridal aj ďalší veľký triumf na monumente (jednom z pätice najprestížnejších jednodňových pretekov). Premiérovo vyhral preteky Okolo Flámska.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite