Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.športovec víkendu: Zo strechy paneláku saltom do Dunaja

.filip Olšovský .šport

Z každého podobného videa behá mráz po chrbte. Skokan odetý len v plavkách sa zhlboka nadýchne a potom skočí z dvadsiatich siedmich metrov do malého bazéna. Pár takých cez víkend na internet zavesil aj Michal Navrátil, čerstvý vicemajster sveta.

.športovec víkendu: Zo strechy paneláku saltom do Dunaja Zsolt Szigetvary/AP/SITA Michal Navrátil sa stal v Budapešti vicemajster sveta v skoku z 27-metrovej veže.

tú modrú, takmer tridsať metrov vysokú vežu bolo v Budapešti posledné dni vidieť asi odvšadiaľ. Stála hneď pri Dunaji, oproti parlamentu a medzi ostatnými budovami svojou sýto modrou farbou krásne vynikala. Uplynulý víkend zažila svoju hviezdnu chvíľu. V pravidelných intervaloch z nej od piatka hádzali do vody tí najväčší blázni medzi skokanmi do vody. Medzi nimi aj Čech Michal Navrátil, po nedeli čerstvý vicemajster sveta v skoku z 27-metrovej veže. 

Je to ako skočiť do vody z deväťposchodového paneláku. Trvá to síce iba tri sekundy, no po dopade prichádza bolesť, na ktorú si aj tie najväčšie hviezdy museli zvykať.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite