Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Našli sme obetného baránka

.redakcia .šport

Niektoré futbalové zápasy dokonale vystihne jeden moment. Tím .týždňa takú chvíľu prežil v pondelňajšom zápase TOP ligy v malom futbale.

Našli sme obetného baránka TOPLIGA.SK

za stavu 3:4 sme márne dobýjali súperovu bránu, keď sa zrazu ocitol v nájazde na brankára náš útočník Ondrej. V tom momente sa čas spomalil a tri sekundy trvali asi tridsať. Všetci sme rezignovane zastali – súperovi obrancovia boli priďaleko na to, aby ho zastavili a my na to, aby sme loptu mohli doraziť.

Všetci sme sa teda len dívali na ten spomalený film, v napätí, kto mikrosúboj vyhrá – či náš technik alebo súperov výborný brankár. Viacerí z nás už v duchu dvíhali ruky, premietali si vyrovnávajúci gól na 4:4 a aj ďalší – víťazný na 5:4, najlepšie z poslednej strely. Niektorí zašli aj ďalej a predstavovali si, že týmto víťazstvom získame superschopnosti ako Peter Parker, keď ho uhryzol pavúk.

Nabudení pozitívnou emóciou vyhráme aj v poslednom kole, na jeseň bez prehry ovládneme 4. TOP ligu, rozprávkový príbeh bude pokračovať aj v tretej, druhej a prvej súťaži, kde nás už budú s notesmi v ruke mapovať skauti z Barcelony...

„Ondrova spálená šanca nám zlomila ducha.“

Najďalej sa nechal uniesť samotný Ondrej, ktorý si povedal: „Urobím to na Messiho.“ Nie, nebojte sa, neskúšal jemnučký lob ponad brankára. On sa rozhodol ešte horšie. Boli z toho nemotorné jasličky, s ktorými si brankár hravo poradil. Onedlho sme dostali z brejku gól na 3:5, potom ďalší na 3:6 a sen o podpise zmluvy na Nou Campe sa nám všetkým rozplynul.

Ondro, presne tak, na vine si ty! Nie ďalších dvadsať spálených šancí celého tímu, deravé rukavice brankára a nedostatočný dôraz v obrane.

Jedna výhra – sedem prehier. Chabá bilancia .týždňa v TOP lige a za všetko môže jedna Ondrova spálená šanca. Zlomila nám totiž ducha.

Ešteže naše trápenie zatienili hokejisti, a preto sme sa napriek slabej sezóne vyhli aspoň mediálnemu tlaku. V pondelok má Ondro v záverečnom kole sezóny poslednú šancu. Ak nedá aspoň dva banány, všetkým berie pivo!

Viac sa o zápase dozviete tu.


Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite