Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň na futbale: Ďalšia trpká prehra

.redakcia .šport

Súboj s FC Catapults, druhým tímom tabuľky TOP ligy v malom futbale, staval naše mužstvo do roly outsidera, čo sa aj potvrdilo. I keď sa nehralo len na jednu bránku.

.týždeň na futbale: Ďalšia trpká prehra topliga.sk

už prvý polčas zápasu, v ktorom nášmu tímu chýbal kreatívny stredopoliar s ofenzívnymi chúťkami Ondrej Grenčík, ukázal známe slabiny výberu .týždňa: nedorozumenia v defenzíve, málo dôrazný útok, a čo je najznepokojúcejšie, viaznucu spoluprácu a príliš individuálne riešenia herných situácií.

Z tohto dôvodu padali góly v prvom polčase len do našej brány. Najskôr to bola strela z diaľky, umiestnená presne k žrdi, pričom brankár mal zakrytý výhľad. Druhý gól zas padol pri strele z veľkého uhla pre nedostatočné krytie obrancom Štefanom Buganom. A krátko pred koncom tragického polčasu, ktorý síce priniesol niekoľko šancí aj .týždňu, ale bezvýsledne, kapituloval .týždeň tretíkrát po obrovskom nedorozumení medzi brankárom Martinom Šedibom a stredným obrancom Michalom Magušinom.

Polčasovú nemohúcnosť za beznádejne vyzerajúceho stavu 0:3 ešte prehĺbil začiatok druhého polčasu a gól na 0:4. Až vtedy náš tím začal hrať atraktívny kolektívny futbal a ukázal hlad po góloch. Po veľkom tlaku skóroval Martin Pástor, minútu po ňom Ján Magušin. Zápas sa začal stáčať úplne iným smerom, v tíme Catapults bolo vnímať hlasné nezhody. .týždeň sa následne dostal do dvoch obrovských šancí: Štefan Bugan nastrelil brvno brány, Ján Magušin zaváhal v čistej šanci zoči-voči brankárovi súpera. Pred Catapults sme definitívne kapitulovali až po ďalších dvoch lacných, zlepených góloch do našej siete po fatálnych chybách obrany a brankára.

Stav 2:6 je na priebeh zápasu krutý, ale zároveň je signálom pre všetkých hráčov .týždňa, aby si vstúpili do svedomia. V pondelok 15. 5. nás čaká šesťbodový súboj s tabuľkovým susedom FC Reston.

Video zo zápasu nájdete tu.


Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite