Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň na futbale: Príučka od lídra ligy

.redakcia .šport

Uplynulý pondelok sme v TOP lige v malom futbale odohrali náš najťažší zápas s lídrom súťaže. Po sľubnom začiatku sme v druhom polčase dostali príučku z efektivity.

.týždeň na futbale: Príučka od lídra ligy

tím FC L.F. odohral pred pondelkovým zápasom, rovnako ako náš tím, päť zápasov. Všetky vyhral a na konte mal lichotivé skóre 32:11. Aj preto sme v duchu očakávali jasný priebeh zápasu a oveľa menšiu radosť z hry, než v posledných zápasoch. Minimálne prvý polčas však vyzeral úplne inak.

Zápas sme začali nebojácne a konštruktívne, mali sme prvé šance a súper bol zjavne zaskočený. Prvýkrát skóroval až v dvadsiatej minúte, a aj potom mal pri niekoľkých našich zakončeniach namále.

Dobrá forma nám však vydržala len do polčasu, po ňom sme rýchlo inkasovali ďalšie góly a do konca zápasu, aj keď už koncentrácia lídra tabuľky trochu poľavila, sme sa gólovo presadiť nedokázali

Zápas sme napokon prehrali 0:7 a v tabuľke sa prepadli na predposledné miesto. Už najbližší sviatočný pondelok sa z neho budeme snažiť odlepiť v boji s druhým tímom tabuľky FC Catapults.

Video zo zápasu nájdete tu.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite