Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.športovec víkendu: Ander z Baskicka, ktorý oživil súboj o titul

.filip Olšovský .šport

Má 27 rokov a nikdy nepatril k veľkým futbalovým hviezdam. Po nedeľňajšom výkone však o Anderovi Herrerovi v superlatívoch rozprávali aj jeho súperi, ktorých dokonale vymazal z ihriska.

.športovec víkendu: Ander z Baskicka, ktorý oživil súboj o titul Bradley Ormesher/The Times/News Syndication/profimedia Španiel Ander Herrera (vpravo) strieľa gól v nedeľňajšom súboji proti Chelsea Londýn.

keď hral Manchester United s londýnskou Chelsea naposledy, nebol to jeho najlepší zápas. V štvrťfinále FA Cupu sa nechal vylúčiť ešte v prvom polčase a Manchester z pohára vypadol najmä pre jeho absenciu. Po vyše mesiaci mal Ander Herrera šancu na reparát. A ten sa mu podaril dokonale.

„Celý tím Chelsea prvýkrát po desiatich rokoch v ligovom zápase ani raz nevystrelil na bránu.“

Aj keď Manchester privítal Chelsea na domácom ihrisku, vyrukoval s veľmi opatrnou a obrannou zostavou. Chelsea je predsa len lídrom ligy a Manchester šetrí svojich najlepších hráčov na Európsku ligu. Herrera dostal na starosť najlepšieho hráča Chelsea Edena Hazarda, na ktorého hral staromódnu osobnú obranu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite