Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pohoda po pandémii

.marian Jaslovský .spoločnosť .spoločnosť

Po dvoch rokoch pandémie sa konala „plnohodnotná“ Pohoda a my sme na nej nemohli chýbať s obľúbenými diskusiami v stane .týždňa. Aký bol tento ročník?

Pohoda po pandémii MARIAN JASLOVSKÝ

k otázke na predchádzajúcej dvojstrane – aký bol tento ročník: Neviem, ak by som ho mal hodnotiť objektívne. Taká mega akcia ako Pohoda sa ani nedá zhodnotiť inak, ako vysoko subjektívne, pretože vždy stihnete len zlomok. Každý si vyskladá tú svoju Pohodu a zážitok je viac-menej neprenosný. Podľa dostupných indícií sa však dá skonštatovať, že festival sa po pauze vydaril. A pre mňa bol tiež dobrý.

pohoda nehudobná

Pohoda zďaleka nie je len o hudbe. Áno, vašu personálnu Pohodu si môžete teoreticky zostaviť aj z nehudobných udalostí a môžete byť úplne spokojní.  

Napríklad z vizuálnych vnemov: Rovno oproti stanu .týždňa bola najkrajšia stavba festivalu, Sphéra, ktorú presťahovali zo žilinskej Novej synagógy. Jedinečná „vizuálna oáza“ v tvare misy je nielen krásnym dielom a atrakciou, ale ukrýva v sebe priestor na malé akcie, alebo len tak na posedenie a pokusy vyjsť po stenách. Po schodíkoch sa hore dostane limitovaný počet ľudí a naskytne sa im krásny výhľad dnu aj von. 

SphéraMarian JaslovskýSphéra

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite