Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Festival Atmosféra v Hontianskych Nemciach začína už v piatok

.redakcia .spoločnosť

Po dvojročnej pauze prichádza opäť festival Atmosféra. Lúka neďaleko Hontianskych Nemiec bude tak patriť skvelej hudbe, obohacujúcemu sprievodnému programu a hlavne - bude plná Atmosféry.

Festival Atmosféra v Hontianskych Nemciach začína už v piatok Festival Atmosféra

atmosféra v Hontianskych Nemciach je komunitným a multižánrovým festivalom. Jeho program je pravidelne prispôsobený tak, aby si tu prišli na svoje všetky vekové skupiny, ktoré naň pravidelne prichádzajú. “Preto tu nájdete bohatý program pre deti; takisto hodnotné diskusie, skvelé koncerty a workshopy pre dospelých. To ale samozrejme nie je všetko,” hovorí Gretka Pavlovová, hlavná organizátorka festivalu Atmosféra. 

Aj napriek zníženej kapacite festivalu si organizátori dali záležať na kvalite - programu a celkového priebehu. “Tento rok je pre nás všetkých veľmi výnimočný; festival pripravujeme po ročnej pauze, čiže aj to, čo pre nás bolo predtým automatické, je teraz veľmi vzácne. Mimoriadne sa tešíme z každého jedného umelca a diskutéra, ktorý tu prichádza, pretože spolu môžeme konečne po dvoch rokoch vytvoriť tú ozajstnú Atmosféru,” dopĺňa Gretka Pavlovová.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite