Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Podpálenie auta, stajne, atrapa bomby a výhražné správy. Starosta Marianky sa chce po zastrašovaní vzdať mandátu

.sita .spoločnosť

Starostovi Marianky pred dvoma rokmi podpálili auto, nasledovať mali ďalšie formy zastrašovania.

Podpálenie auta, stajne, atrapa bomby a výhražné správy. Starosta Marianky sa chce po zastrašovaní vzdať mandátu YouTube/Dusan Statelov

starosta obce Marianka v Malackom okrese Dušan Statelov sa chce vzdať mandátu, cez víkend mu podpálili stajňu. „Pred dvoma rokmi mi neznámi páchatelia podpálili auto, expertíza preukázala úmyselné poliatie benzínom. Uplynulú nedeľu v noci nám niekto úmyselne podpálil stajňu," uviedol starosta na sociálnej sieti s tým, že podľa zistení kriminalistov naliali páchatelia akcelerátor priamo do stajne, v ktorej iba náhodou nebol ustajnený kôň. „Hrozilo zapálenie aj susedného domu a elektrickej skrine. Po prvom podpálení som zvažoval odstúpenie z funkcie, bral som to ako vyhrážku, aby som odstúpil. Zotrval som jedine vďaka očakávaniu, že páchatelia budú odhalení a potrestaní, bohužiaľ sa tak nestalo," doplnil starosta.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite