Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zuzana Herich: Absencia politickej zodpovednosti

.zuzana Herich .spoločnosť

Ľudová pranostika hovorí, že po nízkej rannej hmle bude slnečný deň. Je to pravda. Aj u nás sa pomaly vyjasnieva. Zo sľubovanej politickej zodpovednosti veru nezaprší. Trýznivý smäd po spravodlivosti a morálke nás, zdá sa, bude trápiť ešte nejaký ten piatok.

Zuzana Herich: Absencia politickej zodpovednosti Úrad vlády SR/SITA

nebezpečné slovné prešmyčky premiéra a obohraný folklór obviňovania všetkého a všetkých, len nie vytúženej, vskutku drahej nevesty, potvrdzujú cestu po vyšliapanom chodníku opäť nesprávnym smerom. Chyba systému, pochybných vysokých škôl, niektorých školiteľov, submisívnej legislatívy a nespočetného množstva ďalších študentov-podvodníkov, robia z predsedu parlamentu obeť na oltári. 

Spôsob uzatvorenia vážneho problému podvodne získaného titulu vyšumí v spoločnosti ako nenápadná tableta arzénu v pohári, ktorý budeme musieť vypiť až do dna. Každé ďalšie voľby počuť stále intenzívnejšie, že je jedno, kto bude zvolený, lebo podvádzajú všetci. 

„Nový parlamentný bleskozvod sa síce nestavia a výložky sa nebozkávajú, princíp však zostáva rovnaký.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite