Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

RešeršWebu #2: Úradník so spinkovačom prerazil na Instagrame

.michal Haman .spoločnosť

Úradník z Prezidentského paláca boduje na Instagrame. Slovenskí hiphopoví producenti údajne vykrádajú zahraničné hity. Na YouTube pokračoval spor Fobiu Kida a P.A.T., zamýšľame sa nad koncom TWiiNS a popritom ponúkame slovenské YouTube kanály s obsahom pre náročnejšieho diváka.

RešeršWebu #2: Úradník so spinkovačom prerazil na Instagrame Instagram Úradník, ktorý vtipkuje na Instagrame

peter Bátor veľmi neoficiálne

Peter Bátor rozvíja svoje vtipy na profile peter_bator_very_unofficial. Z nuly na 15-tisíc folloverov sa dostal v priebehu pár mesiacov. Ľudí zabáva najmä vtipnými popiskami k fotkám z bežného pracovného života. 

Je to úradník srdcom aj dušou, miluje spinky a euroobaly a pracuje v tíme prezidentky Zuzany Čaputovej. Raketový nástup na slovenskú instagramovú scénu zdôraznil jeho nedávny rozhovor pre Refresher a účasť v Sajfovej LvL Lame. 

Aktuálny počet pozretí: 34 000+ (videu sa na YouTube zatiaľ príliš nedarí, do výberu príbehov týždňa sme ho zaradili pre úspech na Instagrame).

konflikt raperov vyhral Fobia Kid

Konflikt, ktorému sme sa venovali minulý piatok, mal dohru aj v aktuálnom týždni. Udalosti sa dajú zhrnúť do konštatovania, že raper Fobia Kid vyhral nad raperom P.A.T.om. S dodatkom, že ide najmä o víťazstvo jedného fanklubu nad druhým. Tvrdíme tak na základe nasledovných skutočností:

  • Diss track FCKPAT od Fobiu Kida je už viac ako týždeň číslo jeden v trendoch slovenského YouTube. Blíži sa k dvom miliónom pozretí. RIPFÁBIA od P.A.T. (Pouličný Autor Tónov) sa v trendoch dlho neudržal aj keď dosahuje takmer 600 000 pozretí.
  • Dôležité sú aj komentáre pod oboma videami. U Fobiu prevažujú pozitívne, u P.A.T. negatívne. P.A.T. navyše pri svojom videu vypol verejný ukazovateľ pomeru páči sa" a nepáči sa”.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite