Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Letná čitáreň v Medickej záhrade bude od pondelka znovu otvorená

.redakcia .spoločnosť

K dispozícii bude opäť viac ako 50 študijných miest, v ponuke zasa 78 titulov domácich a zahraničných časopisov a denníkov, ale tiež informačné a propagačné materiály o Bratislave.

Letná čitáreň v Medickej záhrade bude od pondelka znovu otvorená www.starlib.sk

„Návštevníci si tiež môžu bezplatne požičať a prečítať knihy vyradené zo zbierok Staromestskej knižnice a dary od občanov,“ uviedla riaditeľka Staromestskej knižnice Judita Kopáčiková. 

Letná čitáreň vznikla za účelom poskytnúť obyvateľom a návštevníkom Bratislavy možnosť stráviť príjemné chvíle s časopismi alebo knihami v prostredí areálu historickej Medickej záhrady

Počas letných mesiacov čakajú návštevníkov aj viaceré podujatia. Pre deti sú pripravené divadelné predstavenia, stretnutia s detskou literatúrou či tvorivé dielničky. Pre dospelých sú to tradičné cykly Rozprávanie o Bratislave a Čítanie v tráve. Chýbať nebudú ani spoločenské hry či medzigeneračné tvorivé dielne.

Letná čitáreň bude otvorená denne, vrátane víkendov, od 10.00 do 18.00 h, a to do 31. augusta. 

Slávnostné otvorenie sa uskutoční v pondelok 10. júna o 11:00 pod záštitou starostky mestskej časti Bratislava-Staré Mesto Zuzany Aufrichtovej. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite