Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čižnár pripustil, že mu Trnka púšťal nahrávky z Gorily, nevedel však o čo ide

.redakcia .spoločnosť

Na otázku Denníka N Čižnár odpovedal, že mu bývalý generálny prokurátor Dobroslav Trnka mu v minulosti prehral časť nahrávky, na ktorej "nebohý pán Határ" hovoril o sponzorských veciach. Netušil však o čo ide.

Čižnár pripustil, že mu Trnka púšťal nahrávky z Gorily, nevedel však o čo ide Diana Černáková/SITA

podľa jeho názoru mal vec polícii postúpiť jeho vtedajší nadriadený Trnka. Povedal to na tlačovej konferencii o aktuálnom stave trestného konania úkladnej vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice a iných trestných konaní.

V prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej môžu padnúť ďalšie obvinenia. Jaromír Čiznár vyhlásil, že do tímu vyšetrovania vraždy sa nezasiahlo a zostal pôvodný. Dozoroví prokurátori sú podľa neho tí istí v oboch tímoch. Podľa Čiznára vznikla okolo rozdelenia prípadov prípravy vrážd advokáta Lipšica a dvoch prokurátorov „hystéria“.  

Jednotlivé vyšetrovacie tímy prípadu Kuciak a prípadov advokáta Lipšica a dvoch prokurátorov môžu bez problémov komunikovať, povedal Čižnár.  

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite