Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Osobnosti o Dankovi: Nijaká SNS s ľudskou tvárou neexistuje

.redakcia .spoločnosť

Prinášame vám vyhlásenie slovenských osobností v plnom zneni.

Osobnosti o Dankovi: Nijaká SNS s ľudskou tvárou neexistuje Branislav Bibel/SITA

slovenská národná strana a jej predseda  Andrej Danko sa dosť dlho tvárili, že na rozdiel od Slotovej  SNS, ktorá chcela ústami svojho niekdajšieho predsedu použiť na „Cigánov krátky dvor a dlhý bič“, bude čímsi ako SNS s „ľudskou tvárou“ a pod Dankovým vedením bude strana pracovať „hrdo, odborne a slušne“. SNS zmiatla po voľbách v roku 2016 dokonca aj časť demokratického spektra, ktorá si vôbec neuvedomila, že „Danko – Slota – jedna rota“!

V priebehu tohto volebného obdobia sa ukázalo, že hlavným národným záujmom SNS je zhŕňanie majetku do vlastných vreciek a vreciek „našich“, či už v oblasti obrany, poľnohospodárstva alebo školstva. Predseda SNS Andrej Danko, ktorý sa ako predseda NR SR stal druhým najvyšším ústavným činiteľom Slovenskej republiky, sa blysol „kapitánskou výložkovou aférou“ a postupnou zmenou zahraničnopolitickej orientácie od EU a NATO k Rusku, maďarskému a poľskému autokratizmu orbánovského typu. V treťom roku spoločnej vlády so stranami SMER a MOST-HÍD sa ukázalo, že je plagiátor, používa podvodne získaný titul JUDr.  a v každom slušnejšom demokratickom štáte by musel odísť zo svojej funkcie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite