Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Krištáľové krídlo za rok 2018 získali vedci, športovci aj hudobníci

.redakcia .spoločnosť

Na Slovensku máme svetovú špičku vo viacerých odboroch, nezabúdajme na to.

Krištáľové krídlo za rok 2018 získali vedci, športovci aj hudobníci Alexandra Čunderlíková/SITA Laureátka ceny Krištáľové krídlo v kategórii Mimoriadna cena, nestorka a priekopníčka paliatívnej starostlivosti na Slovensku Kristína Križanová a moderátori slávnostného večera Karin Haydu a Libor Bouček.

jedenásť osobností hospodárskej, vedeckej, kultúrnej, športovej a spoločenskej sféry si v nedeľu večer (27. 1.) na javisku Slovenského národného divadla v Bratislave prevzalo ocenenie Krištáľové krídlo za rok 2018. O nových laureátoch v jednotlivých kategóriách 22. ročníka rozhodli odborné poroty a Veľká porota Krištáľového krídla.

Prestížne ocenenie získala Jana Danišová (filantropia), Zuzana Rehák Štefečeková (šport), Etela Farkašová (publicistika a literatúra), Miloslav Čurilla (hospodárstvo), Roman Patkoló (hudba), skupina IMT Smile (populárna hudba), Michal Hulman (medicína a veda), Ján Ťapák (výtvarné umenie), Miroslav Dvorský (divadlo a audiovizuálne umenie), Tomáš Brngál (inovácie a startupy) a Kristína Križanová (mimoriadna cena).

„Ocenenie pre mňa znamená hrdosť, že som sa dostala najprv do top trojky a že ma vybrali ako laureátku na Krištáľové krídlo. Samozrejme, zodpovednosť do budúcnosti, pretože aj keď nie Krištáľové krídlo, tak ja verím, že príde ešte nejaké ocenenie v budúcnosti za budúce úspechy.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite