Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V Bulharsku brutálne zavraždili novinárku

.redakcia .spoločnosť

Novinárka Victoria Marinová bola znásilnená a brutálne zavraždená v sobotu v noci. Jej posledná odvysielaná relácia sa venovala korupčným praktikám, polícia možné motívy vraždy stále preveruje.

V Bulharsku brutálne zavraždili novinárku Victoria Marinová v jednej zo svojich posledných odvysielaných relácii o korupcii.

novinárka Victoria Marinová bola podľa informácií konzorcia investigatívnych novinárov a médií OCCRP brutálne zavraždená. Stalo sa tak v sobotu v noci v bulharskom meste Ruse, kde jej telo našli v kríkoch pri brehu rieky Dunaj, identifikovali ho až večer. 

Novinárka bola pravdepodobne znásilnená a brutálne dobitá, smrť podľa predbežných zistení nastala v dôsledku úderov do hlavy a udusenia. Jej obnažené telo našiel a ohlásil na linke 112 v sobotu o 14.24 neznámy volajúci.  Nachádzala sa na ťažko prístupnom mieste neďaleko móla na 492. kilometri rieky Dunaj v kríkoch, kde vyšetrovatelia nenašli jej mobilný telefón ani kľúče od auta. Chýbali aj niektoré časti oblečenia.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite