Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Protest Za slušné Slovensko podporila aj Joan Baez: S Jurajom Benetinom naspievali hymnu

.redakcia .spoločnosť

Americká speváčka Joan Baez sa po svojom koncerte na Slovensku stretla s organizátormi protestov, vyjadrila im podporu a naspievala našu hymnu.

Protest Za slušné Slovensko podporila aj Joan Baez: S Jurajom Benetinom naspievali hymnu SITA/AP

zhromaždenia Za slušné Slovensko podporili nahrávkou štátnej hymny Slovenskej republiky americká speváčka Joan Baez a Juraj Benetin. Baez sa po svojom marcovom koncerte na Slovensku stretla s organizátormi a vyjadrila im podporu v ich úsilí – „Nebojte sa, vy mladí ľudia to máte dnes v rukách.“

Občianska iniciatíva Za slušné Slovensko a iniciatíva študentov Nie je nám to jedno organizuje v Bratislave dnes 4. mája 2018 pochod Za slušné Slovensko-Predvečer svadby. Spoločne sa stretneme o 16:30 pred budovou Slovenského rozhlasu na Mýtnej ulici a spoločný sprievod povedie na Námestie SNP , kde sa o 17:00 začne program.

„Marec 2018 napriek tragickej vražde ukázal, že ľudia na Slovensku chcú zmenu.“

Spoločne odmietnime „normalizáciu“ v RTVS. Pripomeňme vládnym politikom, že neplatí „vyhraj voľby a môžeš všetko“, že korupčné kauzy musia byť vyšetrované, že byť ministrom neznamená robiť si realitný biznis, že pán špeciálny prokurátor Kováčik by mal odstúpiť a hlavne, že politika je službou všetkým ľuďom, nie len „našim“ ľuďom.

Občianska iniciatíva Za slušné Slovensko ďakuje všetkým ľudom, ktorí prišli a chodia na námestia, pretože im nie je ľahostajný osud Slovenska. Rovnako ďakuje Joan Baez, Jurajovi Benetinovi, Jurajovi Johanidesovi a Marekovi Šulíkovi za ich ochotu a energiu, ktorú vynaložili pri tvorbe tohto videa.

„Pozývame aj dnes všetkých ľudí, ktorým záleží na osude krajiny, aby prišli na zhromaždenia Za slušné Slovensko a jasne ukázali, že chcú zo Slovenska slušnú a spravodlivú krajinu. Marec 2018 napriek tragickej vražde ukázal, že ľudia na Slovensku chcú zmenu.“ uzatvárajú organizátori. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite