Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Protesty zajtra pokračujú, prinášame program a mestá

.redakcia .spoločnosť

V piatok bude v Bratislave pochod Za slušné Slovensko – Predvečer svadby.​ Začína sa o 16:30 pred budovou Slovenského rozhlasu, odkiaľ sa presunie na Námestie SNP. Pokračovať bude programom o 17. hodine.

Protesty zajtra pokračujú, prinášame program a mestá Branislav Bibel/SITA

spoločne odmietnime „normalizáciu“ v RTVS. Pripomeňme vládnym politikom, že neplatí „vyhraj voľby a môžeš všetko“, že korupčné kauzy musia byť vyšetrované, že byť ministrom neznamená robiť si realitný biznis, že pán špeciálny prokurátor Kováčik by mal odstúpiť a hlavne, že politika je službou všetkým ľuďom, nie len „našim“ ľuďom.

Zajtra v Bratislave okrem iných výstúpia – Dorota Nvotová, Peter Zajac, ľudová hudba Muzička, Táňa Pauhofová, herci Slovenského národného divadla, zástupcovia slovenskej novinárskej obce, zástupcovia iniciatív Kultúrny reparát, slovenských učiteľov, Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek, iniciatíva Chceme veriť, zástupcovia lekárov, Nová Cvernovka, študenti a ďalší. 

Na Námestí SNP budú občianske iniciatívy zbierať podpisy za referendum o predčasných voľbách.

„Pripomeňme vládnym politikom, že neplatí ‚vyhraj voľby a môžeš všetko‘.“

V čase konania sprievodu 16:30 bude v Bratislave výrazne obmedzená dobrava, najmä na Mýtnej ulici a Kollárovom námestí. Za obmedzenia sa ospravedlňujeme a situáciu aktívne komunikujeme s dopravnou políciou, ktorej zároveň ďakujeme za pomoc.

Pozývame všetkých vodičov, aby sa stali aktívnymi účastníkmi zajtrajších zhromaždení Za slušné Slovensko a o 16:30, kdekoľvek budú, trúbili na podporu slušného a spravodlivého Slovenska.

Zoznam miest, v ktorých budú zhromaždenia prebiehať:

  • Rožňava – 19:00 –  Námestie baníkov                         
  • Banská Bystrica – 17:00 – Námestie SNP                                  
 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite