Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

K dnešnému protestu Za slušné Slovensko sa opäť pripoja aj študenti

.redakcia .spoločnosť

Študentská iniciatíva Nie je nám to jedno začne svoj pochod v Bratislave pol hodinu pred protestom na Námestí SNP, ku ktorému sa na jeho začiatku pridá. Prečítajte si program protestov.

K dnešnému protestu Za slušné Slovensko sa opäť pripoja aj študenti Ľudovít Vaniher/SITA

študenti a priatelia,

pridajte sa k spoločnému príchodu študentov z iniciatívy Nie je nám to jedno, ktorý sa uskutoční v nedeľu zo Šafárikovho námestia na Námestie SNP, čím sa spoločne pripojíme k zhromaždeniu Postavme sa za slušné Slovensko v Bratislave.

  • 15:30 stretnutie na Šafárikovom námestí
  • 15:45 presun na Námestie SNP
  • 16:00 cca začiatok prgramu zhromaždenia

Príďte sa po nedeľňajšom obede prejsť pred samotným zhromaždením. Slušní ľudia, ktorí cestujete zo vzdialenejšieho mesta alebo dediny na zhromaždenie, radi vás v radoch študentov privítame.

„Ukážme, že nám to nie je jedno.“

Od 26. februára prešlo už niekoľko týždňov, no aj tentoraz chceme ukázať, že nezabúdame, prečo sa to všetko začalo. OBLEČTE SI PRETO BIELE TRIČKÁ (šaty, košele) a pripomeňme si tak nevinnosť Jána a Martiny, ktorí sa nebáli a položili svoje mladé životy za slušné Slovensko. Nech vidieť, že nezabúdame. Pretože na toto nemôžeme zabudnúť.

Ukážme spoločným príchodom, že nás nie je málo. Ukážme, že boj za lepšiu krajinu nie je záležitosťou pár nadšencov. Ukážme, že sa dokážeme stretnúť v hojnom počte aj v nedeľu. Ukážme, že nám to nie je jedno.

Tešíme sa. Vidíme sa!

Študentská iniciatíva #niejenamtojedno a Za slušné Slovensko.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite