Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Daniel Pastirčák: Som rád, že ste sa nevzdali

.daniel Pastirčák .spoločnosť

Prinášame vám príhovor Daniela Pastirčáka, s ktorým vystúpil na zhromaždení za slušné Slovensko v Žiline, dňa 23.3.2018.

Daniel Pastirčák: Som rád, že ste sa nevzdali Bea Benikovská Daniel Pastirčák počas svojho prejavu na zhromaždení v Žiline.

ahoj Žilina. Som rád, že ste sa nevzdali. Bratislava míting zrušila. Nechcú sa postaviť proti prezidentovi. My nestojíme proti prezidentovi, staviame sa za neho. Urobil, čo mohol. Kašu navarili Bugár s Ficom. Pán Pellegrini priznal, že je iba bábka: toho, čo musel odísť, nazval svojím šéfom.

„Občania, ktorý ešte neboli ministrami, nech sa prihlásia v kancelárii u súdruha Žinčicu,“ žartoval kedysi Julo Satinský. Netušil, že jeho scénka sa tak vtipne zopakuje. Noví ministri nepotrebujú žiadnu kvalifikáciu, stačí lojalita k strane Smer. Nová vláda, nová šanca, nadchýna sa Béla. Šanca pre koho?

Pán Drucker prišiel z pošty do zdravotníctva, a teraz bude riadiť ministerstvo vnútra? Na počiatku jeho kariéry bol Počiatek, ešte nedávno verne bránil Kaliňáka. Prečo by sme mu mali veriť? Vraj nevie, či má odvolať Gašpara. Chce byť ministrom vnútra a nečítal texty zavraždeného novinára. Ten predsa písal aj o Gašparových korupčných prepojeniach na Bodorovcov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite