Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Odkaz Slovákov žijúcich v zahraničí: Za pravdu a spravodlivosť je potrebné bojovať

.redakcia .spoločnosť

Slováci, ktorí žijú v zahraničí odkazom vzdávajú obdiv pred hnutím, ktoré zjednocuje našu spoločnosť. Aj oni si na protestoch v piatok pripomenú Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú. Prečítajte si znenie ich listu.

Odkaz Slovákov žijúcich v zahraničí: Za pravdu a spravodlivosť je potrebné bojovať boris nemeth

Milí krajania,

obraciame sa na vás zo zahraničia, kde toho času študujeme, pracujeme a žijeme. Skladáme vám svoj obdiv pred obrovským a silným hnutím, ktoré zjednocuje čoraz väčšiu časť našej vlasti.

Aj nám na Slovensku záleží, aj my chceme slušnejšie Slovensko. Preto spolu v piatok vyjdeme opäť do ulíc. Pripomenieme si Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú a to, že za pravdu a spravodlivosť je potrebné bojovať.

Aj keď sme počas dnešných dní ďaleko od vás, v myšlienkach sme jednotní. Želáme si, aby sa Slovensko približovalo vyspelým krajinám, z ktorých vám posielame niekoľko myšlienok na inšpiráciu.

politici v zahraničí sa neboja prevziať za svoje činy zodpovednosť

Len pred mesiacom v Holandsku rezignoval minister zahraničných vecí, pretože si vymyslel drobnú historku o svojom stretnutí s Putinom. Nemal inú možnosť. Vedel, že po takomto klamstve mu už nik nebude dôverovať.

V roku 2013 bol zas francúzsky minister pre rozpočet odvolaný z dôvodu podozrenia z daňových podvodov a vlastnenia účtu v daňovom raji.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite