Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Výbuch v londýnskom metre: Cestujúci hlásia zranených

.redakcia .spoločnosť

Svedkyňa udalosti hovorí, že videla záblesk a počula výbuch, nevie ale, čo sa presne stalo. Ďalší cestujúci médiám povedal, že na zemi videl viacero ľudí, nevie však, či boli mŕtvi alebo zranení.

Výbuch v londýnskom metre: Cestujúci hlásia zranených Frank Augstein/AP/SITA

stanicou londýnskeho metra Parsons Green otriasol v piatok v rannej dopravnej špičke výbuch, informujú viacerí cestujúci. Polícia a zdravotníci zatiaľ iba na svojich twitterových profiloch potvrdili, že v stanici zasahujú, viac informácií o udalosti ale ešte nezverejnili. Médiá citujú pomerne kusé informácie od niektorých cestujúcich. Jedna z nich hovorí, že videla záblesk a počula výbuch, nevie ale, čo sa presne stalo. Ďalší cestujúci britským médiám povedal, že na zemi videl viacero ľudí, nevie však, či boli mŕtvi alebo zranení.

Ako dodal, podľa neho šlo o menší výbuch, ktorý samotný nikoho nezranil, problémy však podľa neho spôsobila následná panika. Všetci ľudia sa krátko po výbuchu pokúšali utiecť a podľa tohto svedka je možné, že niektorí ľudia boli ušľapaní.

Stanica metra Parsons Green, ktorá sa nachádza na juhozápade Londýna, je uzatvorená, cestujúcim v jej okolí odporúčajú využiť iný spôsob dopravy.

google maps

Zdroj: SITA

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite