Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zomrel majster žabieho slizu a smiechu

.frédérique Hazéová .spoločnosť

Jozef Nodžák v sobotu podľahol dvojročnému boju so závažným ochorením. Keby takto znela správa, ktorá zaplavila slovenské médiá, len málokto by sa pozastavil. V informácii by chýbalo, že ochoreniu podľahol Majster N.

Zomrel majster žabieho slizu a smiechu Wikimedia Commons/Pepo13

bola to práve moja generácia, ktorá sa ráno nedočkavo posadila pred televíznu obrazovku – ideálne za stôl, aby bolo dosť priestoru na pokusy – a tešila sa na moment, keď ju starší pán s divokým účesom osloví legendárnym: „Deti moje osprostené...“ Majster N bol nenapodobiteľnou postavičkou a mnohí sme si mysleli, že presne taký je aj po tom, čo sa skončí vysielanie. 

Dodnes si však pamätám svoj šok, keď som v jednu sobotu išla navštíviť mamu do práce – zhodou okolností v budove Slovenskej televízie. Z výťahu vystúpil holohlavý starší pán s mierne zamysleným výrazom. Prešiel okolo nás a ja som mu nevenovala väčšiu pozornosť, no len čo bol preč z dosluchu, mama sa ma s nadšením opýtala, či viem kto to bol.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite